7/01/2009

Színház

Tegnap láttam Geust.

0 MEGJEGYZÉS
Mikor hazamentünk Jankához, Pomázra.
Ugyanis színházban voltunk, ő gyakrabban jár a családjával, mint én magam, kedvesek voltak, elhívtak engem is. Nagyon tetszett a darab, túlon-túl az illemből tetszésen. Tényleg.
Egy Hitchcock (ejtsd: hicskok) mű, 39 lépcső címmel. Ami leginkább tetszett és szerintem a darab jellemzője is, hogy kiszól a színpadról, nevetgélősen laza, így nem is szúrta annyira a nyakam a zakó. Amikor egy izgalmas jelenet volt Gálvölgyi sokszor leordította a zenét, hogy "Halkujjá má le, nem értem mit mond!" így nem biztos, hogy olyan vicces, de ott az volt.
Ajánlom mindenkinek!










Felmerül ilyenkor a kérdés, mikor voltam utoljára színházban? Nemis olyan rég, Pannival és Enikővel a Katonában, ahol Viki is ott volt, meg Olivér is talán. Belga koncert ment a forgó színpadon, így magát a koncertet és a színpad mögötti eseményeket is láthattuk. Például, hogy
"Bazzeg, már megint nem tudnak kifizetni!" Mellettem egy kövér ember annyira élvezte a zenét, hogy az egész sor beremegett a mozdulataira. Panni szerint nem ő volt, ez hülyeség, há-há.
Na ez nem tetszett annyira.