9/01/2010

206 WRC vol.3

Szerelgettem még egy kicsit így suli előtt, az önjáró alvázat legalábbis szeretném befejezni.



A felfüggesztést és a tárcsafékeket lefestettem és felkarcoltam, hogy valósághű legyen, a világításnak kifúrtam a helyüket a fényszórókban, hogy a későbbiekre már ne jusson ilyen barkácsolós meló. A sárvédőkre pedig ragasztottam biciklibelsőből gumiperemet, hogy a kasznival összeérjen, és ne maradjon hézag (mert eredetileg valamiért volt), gondolva arra, ha majd a sárban driftel, ne hányjon be a kerék.





Aztán elővettem a matricákat, és felragasztottam a fékpofákra, ami oda való. Naná, hogy beteges apróság, de nekem nagyon tetszik, hogy ilyen szinten megvan az autó.




A hátsó tengelyre nyomtávszélesítőket kellett fabrikálnom anyából, mert hozzáért a kerék valamihez. Jobb, hogy szélesebb lett, viszont kirakhatom az elakadásjelzőt egy darabig, mert gondban vagyok. Nem megy úgy az autó, ahogy kéne. Azaz ha berakom az elemeket nehezen indul el, a kormányzással is bajok vannak. Szal azt érzem nem fog összejönni, de nem adom fel, vannak még ötleteim a javításra az elemekről meg nem szólva, hogy vajon merültek-e valamicskét?