9/12/2010

Jamie Hewlett szobája

Kicsit körbenéztem a neten Damond Albarn és Jamie Hewlett után (Gorillaz) és találtam egy képet Jamie szobájáról-stúdiójáról-munkaállomásáról. Eddig úgy voltam vele, sok kacatot tartok, hagyok elől, de az övét nézve -és szerencsére olvasva- megtetszett ez a kupi mód (jó nem az), habár ez már benne volt a banya kunyhójában is.És az az érdekes, hogy ők már eleve úgy néznek ki, mint a figuráik, de még a környezetükben is benne van ez a hasonlóság. Nyílván azért, mert ez tetszik nekik, így kibújván magukból hoztak létre egy eddig nem látott világot immáron 9 éve, 2001-ben.
Mindezzel csak azt mondom, létezik az az elmélet, miszerint az ember jogosan szeretheti a saját cuccait, hiszen igyekszik olyan csinálni, amilyet látni szeretne, amilyet maga köré akar, vagy maga hozza létre vagy megveszi a bótban.
Találtam még egy kurvajó cuccot, Demon Lamp!Nekem mindenféleképpen kell egy ilyen, csak olyan nagy (40 cm), hogy foggalmam sincs hova rakhatnám. Mondjuk annyira nem para, kirakom az ablakba, hagy féljen a szomszéd, revans fenyő úr!