9/28/2010

Tervezés 5

Elkezdődtek a munkálatok a momén, lett is egy prezentált anyagom. A féléves feladathoz kellett figurákat tervezni, a történet adott (később), egy vívós jelenet lesz, ami vagy színházban játszódik, vagy filmforgatáson zajlik. Kellett hozzá tervezni pozitív-negatív karaktert, jónőt és egy súgót (vagy rendezőt), no meg hátteret. Én leginkább a gonosz karakteren éltem ki magam, és valószínűleg fogom is, mert fontos szerepe van. De ugyanakkor szintén szerethető figurák kellettek a többi szereplő személyében is, de részemről sikerült megtalálni őket.



















A színeken változtatnom kell, túl sok a piros, ami teljesen érthető, csak hirtelen nem találtam jobb hajszínt. Tanulságos, hogy mennyire sokat számítanak a színek, mert eddig csak feldobtam, amit kábé elképzeltem, de utána mindig időt kell rá szánni és sok próbálkozást. A jó karakterrel is foglalkoznom kell, mert első ránézésre nem elég pozitív hős, kissé megbújik benne az ördög, ez főleg a szemei és a szája, az arckifejezése miatt van. Ja és persze a háttér csak vázlat, majd a történetfejlesztés során alakul ki pontosan a kívánt helyszín, de lényegében valami olyasmi várható, mint a fenti szkeccsek.

De a lényeg, hogy beválasztotta az osztály a látványtervem, ugyanis mindannyian (11-en) hoztunk koncepciót, majd hármat valósítunk meg csapatban. Csapattársam Mózes Anna, Kungl Mátyás és Kozmóczki Attila. Attila ma már foglalkozott a színekkel, egészen jó eredménnyel azt kell mondjam, majd idővel jön az update!

Addig is a két tavalyi film, amit ebben a tematikában, csak más történettel remekül oldott meg a felettünk járó évfolyam!